reklama 11B

V Šamoríně odstartovala Winter Masters Series. Čechům se tam daří

ikonka

Jezdecký areál x-bionic sphere v Šamoríně hostí od čtvrtka 4. listopadu první kolo zimní parkurové série Winter Masters Series. Pátečním vrcholem byla soutěž stupně ST s překážkami do 140 centimetrů, v níž se dařilo českým jezdcům.
05.11.2021 20:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C
 
Úvodní část Winter Masters Series 2021/2022 začal úspěšně i slovenský reprezentant David Horvát. Ten již ve čtvrteční hlavní soutěži obsadil s Vroom de la Pomme Z druhou příčku a v pátek pro změnu vybojoval prvenství s koněm Orienta van Prinseveld. 
 
Horváthovi s Orientou těsně uniklo prvenství na parkuru do 140 centimetrů. Nakonec skončil šestý poté, co projel kurzem ze všech nejrychleji, ale jednou chyboval. Z vítězství se tak radovala Phelin Ahlmann a Dialo reprezentující Českou republiku. Čas této dvojice byl 67,79 sekundy.
 
O téměř šest vteřin pomalejší byla Alice Janout s Clide z Rakouska. Třetí byl Ondřej Zvára v sedle Quimera M. V jeho případě ukázala časomíra v cíli hodnotu 74,3 sekundy. 
 
Sobotní program zahrnuje celkem šest soutěží, včetně vrcholu celého mítinku, kterým je Grand Prix Equistyle na výšce 145 centimetrů. Závody poté pokračují až do neděle na parkurech nižší úrovně.
 
Foto a video: Josef Malinovský
 

 

 

 

 




Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE