reklama 11B

Tři česká vítězství na Sunshine Tour. Písařík i Opatrný nebyli poraženi

ikonka

Hned třikrát se na nejvyšší pomyslný stupeň vítězů postavil ve španělském Vejeru de la Frontera český jezdec. Aleš Opatrný ovládl s Hollandem TN soutěž do 145 centimetrů a Albert Písařík vyhrál hned dvakrát, a to v sedle Chapa a Conady.
08.03.2024 18:06  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Foto: GDS Training Photography  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Pátek byl pro českou ekipu při španělské mezinárodní parkurové túře velmi úspěšný. Albert Písařík po vítězství s Chapem na 135 centimetrech bral dále osmé místo v téže soutěži s valachem Kingston. Za zmínku stojí určitě i osmnáctá příčka, kterou tento jezdec vybojoval s klisnou Goldenstar na parkuru vysokém 140 centimetrů. 
 
Své úspěchy na mezinárodní úrovni sbírá postupně i Patrik Opatrný. Ten nastoupil se dvěma koňmi do soutěže na 120 centimetrech a se zkušenou Lordany skončil na místě šestém ve své skupině startujících. 
 
Nejvyšší soutěž pátečního programu byla vypsaná jako čtyřhvězdová Big Tour do 150 centimetrů. I v té měla Česká republika své zástupce, a sice Annu Kellnerovou a dvanáctiletého valacha Hurricana D.D. Parkur dokončili bez zaváhání a čas 78,20 stačil na místo patnácté. 



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE