reklama 11C

Trenéři se sejdou v Kolesech, budou řešit i problém posledních čísel

ikonka

Valná hromada Asociace českých trenérů a jezdců se koná v sobotu 2. listopadu na závodišti Kolesa u Kladrub nad Labem. Na programu bude několik důležitých bodů, kvůli nimž vedení asociace žádá o co nejširší účast z řad trenérů a jezdců.
30.10.2019 09:42  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A
V sobotu 2. listopadu proběhne v Penzionu Vasury Kolesa valná hromada Asociace českých trenérů a jezdců (AČTJ). Začátek je stanoven zhruba 30 minut po posledním dostihu sobotního mítinku na závodišti Kolesa.
 
Kromě hospodaření, rozpočtu a voleb je na programu zhodnocení letošní sezony. Důležitou součástí valné hromady budou návrhy na změny v Dostihovém řádu pro rok 2020.
 
"Zveme všechny stávající členy i nové zájemce, aby se prostřednictvím asociace zapojili do tvorby podmínek a pravidel, podle kterých budeme následující dostihové sezony fungovat," uvedla  ve sdělení pro dostihová média místopředsedkyně AČTJ Helena Voršilková.
 
"Jedním z nejdůležitějších projednávaných témat budou starty a zvyšující se počet žádostí o poslední startovní číslo, za což jsou trenéři v této sezoně velmi kritizovaní. V současné době probíhají jednání o úpravách, jak celou situaci zlepšit," dodala.
 
Asociace českých trenérů a jezdců deleguje jednoho člena do Rady Jockey Clubu ČR. V současné době ji zastupuje ve vrcholném orgánu předsedkyně Oliva Horová, která je zároveň členkou prezídia JC ČR.
 
 
Ilustrační foto: Adam Volf, fotovolf.com




Štítky: dostihy
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE