reklama 11A

Těžké Grand Prix ve Zduchovicích. Zvítězili opět reprezentanti Německa

ikonka

Při nedělních závěrečných Grand Prix CSIO ve Zduchovicích se opět nejlépe vedlo německým reprezentantům, kteří zvítězili ve všech třech kategoriích. Z českých jezdců se nejlépe dařilo Rozálii Sovové, Oliveru Písaříkovi a Františku Stružinskému.
04.07.2021 14:36  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

Nedělní závěr zduchovických mezinárodních závodů patřil jednotlivým Grand Prix kategorií dětí, juniorů a mladých jezdců. Všechny zmíněné věkové skupiny ovládli jezdci z Německa, stejně tak, jako tomu bylo v případě Poháru národů v pátek. 
 
Mezi dětmi si z české ekipy vedla výborně Rozálie Sovová, která se svou stájovou jedničkou Ellou zaznamenala čtyři trestné body po jedné chybě a nedostala se do rozeskakování o vítězství, patřilo je páté místo. Zvítězila Amy Helfrich s Leonem 596.
 
Následovala Grand Prix určená pro juniorské jezdce, v níž válel Oliver Písařík s klisnou Sea Coast Crystal de Leau (E.T). Jako jediný z českých jezdců se probojoval do zkráceného parkuru rozeskakování, v němž byl nejrychlejší ze všech dvojic. Po jedné chybě však bral nakonec místo druhé. Před ním se umístila pouze Sina Knoop na valachovi Condino 30.
 
Poslední zduchovická Grand Prix patřila mladým jezdcům. I v tomto případě měla Česká republika v rozeskakování pouze jednoho zástupce, a sice Františka Stružinského s valachem Bob Saint Clar. Jelikož nastupoval do zkráceného parkuru jako třetí v pořadí, tak věděl, že pokud přijde chyba, bere místo třetí. Tato situace nastala, jezdec rozeskakování již nedokončil a zaslouženě přijal svou třetí příčku. Prvenství ukořistil Henning Athens v sedle valacha Tenterhofs Cantuccini před Annou Jurisch s koněm Questo Vincitore.
 

Výsledky naleznete ZDE

 
Foto: Josef Malinovský 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE