reklama 11D

Tereza Svobodová s Britanií patnáctá po dvou kolech na ME ve Vilamouře

ikonka

Z českých juniorů si ve středečním druhém mistrovském parkuru vedla nejlépe Tereza Svobodová, která si po jedné chybě zajistila s Britanií průběžnou patnáctou příčku. Mezi dětmi jako jediná dokončila soutěž bez chyby Anna Marie Vítek s Chacco’s Amke.
21.07.2021 19:17  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V portugalské Vilamouře při evropském šampionátu startovali ve druhé středeční mistrovské soutěži, která byla zároveň prvním kolem Poháru národů juniorů, také ostatní členové české ekipy. Oliver Písařík si polepšil, když přidal pouhých pět trestných bodů s hřebcem Don Corleone. Prozatím se nachází na jednapadestém řádku v průběžném účtování. 
 
Anna Helebrantová (33. místo) i Mariana Michlíčková (41. místo) po první vydařené kvalifikaci přidaly se svými koňmi po dvou chybách na překážkách osm trestných bodů. S dvanácti poté dojela do cíle soutěže s překážkami vysokými 140 centimetrů Eliška Hasnedlová (63. místo) s Veporou.
 
První mistrovský parkur ve středu překonaly také členky dětského českého týmu, z nichž se nejlépe dařilo Anně Marii Vítek. Ta převedla bezchybnou jízdu v sedle klisny Chacco’s Amke a obsadila dvacátou pozici. S jedním zaváháním na překážkách 125 centimetrů vysokých dokončila Rozálie Sovová s Ellou a o jednu chybu více přidala Kateřina Růžičková s valachem Coffee G. 
 
Další dvě české reprezentantky zaznamenaly na parkuru hned čtyři chyby. Klára Hlaváčková připsala s valachem Lucius Bono sedmnáct trestných bodů a Rozálie Pichrtová jich s Šejnou přivezla do cíle devatenáct. 
 

Výsledky naleznete ZDE 

 
Foto: Marian Michlíček / poskytla Tereza Svobodová 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE