reklama 11A

Svobodová a Finsterle se účastnily nedělních dekorování v Kronenbergu

ikonka

Během posledního říjnového víkendu se v nizozemském Kronenbergu dobře prezentovaly české juniorky Sára Finsterle a Tereza Svobodová. Startovaly v soutěžích od stotřiceti do stočtyřiceti centimetrů a obě se se svými koňmi v neděli dočkaly dekorování.
27.10.2019 17:10  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Jednou z destinací, kam vyjeli čeští jezdci reprezentovat v posledním říjnovém víkendu, byl nizozemský jezdecký areál Peelbergen v Kronenbergu. Pěkných výsledků dosáhly především juniorky Sára Finsterle a Tereza Svobodová.
 
Už v sobotu se podařilo Tereze zajet stotřicítku s osmiletou April Z a stopětatřicítku s devítiletou Britanií bezchybně, nicméně slavnostního dekorování se děvčata dočkala v neděli.
 
Ve dvoufázové stotřicítce utekla Sáře v sedle valacha Harco-N oceněná pozice jen o dvě příčky, dojeli bezchybně čtrnáctí. Vynahradila si to však v jednohvězdové Grand Prix s rozeskakováním do 135 centimetrů, v němž sice s dvanáctiletou Elektrou jednou chybovala, stačilo to ovšem na velmi dobré desáté místo z téměř padesáti účastníků.
 
Tereze Svobodové se v neděli dařilo s českou klisnou Britanií. Ve dvoufázové stočtyřicítce ani jednou nechybovala a byla jen o sekundu a půl pomalejší než vítězná Němka Katrin Eckermann na klisně Daddy's Destiny. Dekorovaná byla na šestém místě.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE