reklama 11D

Svobodové se v Hagenu daří. V juniorské stočtyřicítce dojela druhá

ikonka

Čtvrtek 13. června je druhým dnem mezinárodních závodů CSIOdJY v Hagenu. V úspěšné reprezentaci pokračuje Tereza Svobodová, která dokončila v sedle Kleiner Lorda dvoufázovou stočtyřicítku na druhém místě. Ve hře jsou i další mladé naděje z Česka.
13.06.2019 11:44  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C

 
Krásným druhým místem vstoupila juniorka Tereza Svobodová do druhého dne závodů CSIO v Hagenu. Ve čtvrtek 13. června dokončila těsně pod příčkou nejvyšší dvoufázové skákání do 140 centimetrů. Sedlala v něm Kleiner Lorda a překonala obě fáze bez chyb.
 
Na osmnáctém místě dojela Sofie Najmanová s valachem Fhorlou. Ta absolvovala první fázi bez trestných bodů, v druhé pak jednou chybovala. Pět trestných bodů v součtu dovezla Sára Vingrálková s L´Amour i Kateřina Tomanová na Chacco Gold. O bod více zaznamenal František Stružinský v sedle valacha Bob Saint Clar.
 

CSIO v Hagenu zahájily úspěšně juniorky Svobodová a Vingrálková

 
CSIOdJY v Hagenu odstartovalo ve středu 12. června zahajovacím skákáním pro juniory. Překážky dosahovaly výšky do 135 centimetrů a soutěž se jela na čas. Z českých jezdců se nejvíce dařilo Tereze Svobodové v sedle klisny Britanie. Do cíle dovezla nulu a s časem 68,36 sekundy obsadila třinácté místo.
 
Bez trestných bodů dokončila soutěž také Sára Vingrálková s Kas-Sinim DC. Čas stačil na pětadvacátou příčku. Tereza Markusková s ryzákem Quentinem Donth-M inkasovala šest trestných bodů a s Collinsem 21 parkur nedokončila. Kateřina Tomanová zaznamenala s Armani Code 26 trestných bodů.
 
V soutěži CSIOY pro mladé jezdce absolvovala první kvalifikaci do 145 centimetrů Anna Held. S Cara Miou III nasbírala 16 trestných bodů. 
 

Výsledky najdete ZDE

 
Foto: Lukáš Najman




Štítky: CSIOHagenskoky
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE