reklama 11D

Svět koní 5/2020: Provede vás top akcemi sezony i neobyčejnými příběhy

ikonka

/PR článek/ Začtěte se do nového čísla časopisu Svět koní! Provede vás top akcemi sezony i neobyčejnými příběhy. Najdete v něm např. rozhovory s ředitelkami CSIO Praha a CSI-W Olomouc, jimiž jsou Markéta Šveňková a Klára Damborská.
06.10.2020 09:01  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Mezi nejvýznamnější parkurové akce letošního roku bezesporu patřil Pohár národů (CSIO), který Czech Equestrian Team uspořádal v pražské Chuchli. Manažerka české reprezentace a ředitelka CSIO závodů Markéta Šveňková v rozhovoru prozradila, co vše pořádání takových závodů obnáší a proč se v tuzemsku dvanáct let nekonaly. 
 
Ač celou sportovní sezonu ovlivnila pandemie koronaviru, České Derby se nakonec běželo, i když v náhradním termínu. Připomeňte si jeden z nejdůležitějších rovinových dostihů objektivem Zenona Kiszy.
 
O nevypočitatelnosti vývoje letošní sezony a velice úspěšných závodech světového poháru v Olomouci hovoří Klára Damborská.
 
Redakce Světa koní pokračuje také v představování českých podnikatelek a podnikatelů, kteří se zaměřují na zboží pro koně. Tentokrát si přečtete příběh firmy Coolhorse, výrobce ohlávek s originálními barevnými motivy. 
 
Objednejte Svět koní na www.svetkoni.cz a objevte další zajímavé rozhovory, reportáže i tipy pro každého milovníka koní.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE