reklama 11C

První letošní číslo časopisu Svět koní představí Hanáka i Sigismondiho

ikonka

/PR článek/ První číslo časopisu Svět koní roku 2020 mají předplatitelé už doma, ale stále je šance si ho objednat. Dočtete se v něm cenné informace od chovatele Bedřicha Hanáka, prohlédnete si stáje Fabrizia Sigismondiho a dozvíte se praktické rady.
05.02.2020 13:40  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Předplatitelé už ho mají doma, ale i vy si ještě můžete objednat Svět koní, v němž chovatel elitních skokových koní Bedřich Hanák prozrazuje, kde hledá inspiraci, jak se změnila situace v chovu koní v České republice a s jakými problémy se chovatelé potýkají.
 
Mnohonásobný mistr republiky, drezurní jezdec Fabrizio Sigismondi nás provedl svou stájí, popsal systém práce s drezurními koňmi a představil i plány pro sezonu. 
 
Příběh Veroniky Bernhardové ukáže, že i amatérským jezdcům se mohou plnit sny v úrovních, o kterých si před pár lety ani netroufali snít. 
 
Martina Burianová připravila zajímavé čtení o Kladrubských koních v drezurním obdélníku i o haflingské klisně, jejíž kariéra pod sedlem teprve začíná.
 
Přečtete si praktické tipy, čím můžete koním zpestřit zimní krmení a podle čeho vybírat různé složky krmení.
 
Pozveme vás na Jezdecký festival do Královic a v neposlední řadě také přiblížíme, co ještě čeká české reprezentanty před cestou na olympiádu. V časopise najdete i další články, nezapomínáme například ani na dostihové jezdce, ani na další zajímavosti z chovu koní.
 

ČASOPIS OBJEDNÁVEJTE ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE