reklama 11D

Objevte s časopisem Svět koní napínavou historii kladrubského hřebčína

ikonka

/PR článek/ Časopis Svět koní přináší první díl unikátního seriálu o zvratech, s nimiž se ve 20. století musel vyrovnat kladrubský hřebčín. Najdete v něm též rozhovor s majitelkou dostihových koní Hanou Poledníkovou či navštívíte reprodukční centrum.
11.06.2020 15:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Třetí letošní díl časopisu Svět koní nabízí čtenářům první část unikátního seriálu  o zvratech, s nimiž se ve 20. století musel vyrovnat kladrubský hřebčín. Najdete v něm dále rozhovor s majitelkou nejen dostihových koní Hanou Poledníkovou, její stáj Meridian má na kontě řadu špičkových úspěchů včetně italského St. Legeru. 
 
Ne každý ví, že na ranči nedaleko Berouna nedávno vznikla reprodukční klinika, svým koňským klientům nabízí široký záběr služeb, od  inseminace přes asistované porody až po pomoc při léčbě neplodnosti klisen i hřebců. Nahlédněte s časopisem Svět koní za dveře centra Horse Friends Equine Reproduction.
 
Bývalý trenér a šampion překážkových jezdců Tomáš Hurt náhle odešel v den svých 38. narozenin, Martin Cáp napsal krásnou vzpomínku na jeho nejen dostihový život, doprovází ji fotografie Zenona Kiszy.
 
Velmi zajímavý je příběh  Veroniky Volgemutové, která s terapeutickým koněm navštěvuje nemocné děti i dospělé, dětské domovy, domovy důchodců i další místa, kde kontakt s koněm pomáhá i léčí. 
 
Na prahu léta je aktuální téma, jak ulevit koním od dotěrného hmyzu. Přečtěte si praktické tipy na repelenty, masky i další pomůcky.
 

Další informace najdete na www.svetkoni.cz a facebooku @casopissvetkoni.




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE