reklama 11C

Jezdecký katalog 2020 je vytištěný. Zamíří k vám s časopisy a knihami

ikonka

Ve středu 18. března dorazil z tiskárny Jezdecký katalog 2020. K dispozici měl být zdarma návštěvníkům Jezdeckého festivalu, který musel být zrušen. Distribuce tak začíná přes koňské časopisy a knihy. Dál bude pokračovat dle aktuálních možností.
18.03.2020 12:44  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Průvodce jezdeckou sezonou v podobě Jezdeckého katalogu vychází již sedmým rokem. Poprvé však nezačne při Jezdeckém festivalu, neboť ten musel být z nařízení vlády zrušen. 
 
Každý si jej tak už teď může prohlédnout zdarma na internetových stránkách www.jezdeckykatalog.cz v PDF formátu. Pokud dáváte přednost tištěné podobě, pak jej můžete získat s nejbližším vydání časopisů Koně a lidé či Svět koní, tedy v případě, že jste předplatitelé těchto periodik.
 
V nejbližší době bude také distribuován s objednanými knihami na e-shopu www.konskeknihy.cz. „Rádi bychom rozšířili distribuční kanály i přes další e-shopy. Budeme tak jednat s našimi partnery, zda budou mít zájem Jezdecké katalogy přikládat k objednávkám. Až se postupně rozběhnou první jezdecké akce, jejichž jsme mediálními partnery, tak zajisté budeme další výtisky šířit i tam,“ říká Josef Malinovský, jednatel Equinet s.r.o., která je vydavatelem Jezdeckého katalogu a provozovatelem webů Jezdci.cz, EquiTV.cz či Jezdeckainzerce.cz.
 
Další informace o Jezdeckém katalogu najdete na již zmíněné stránce www.jezdeckykatalog.cz, kde můžete nahlédnout i do archivních vydání.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE