reklama 11C

Švédové dál vedou skokový žebříček FEI. Opatrný si polepšil o 45 míst

ikonka

První místo ve skokovém žebříčku FEI Longines Ranking si nadále drží Švéd Peder Fredricson s 3110 body. Hned za ním je jeho krajan Henrik von Eckermann, který má na svém kontě 2920 bodů. Třetí zůstává Švýcar Martin Fuchs s 2830 body.
06.04.2022 10:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Mezi nejlepší pětici parkurových jezdců ve FEI Longines Ranking se nově probojoval Conor Swail z Irska. Ten poskočil o dvě příčky vzhůru za britského jezdce Bena Mahera. V top 10 jsou dále Marlon Modolo Zanotelli, Daniel Deusser, Kent Farrington, McLain Ward a Scott Brash. 
 
Z Čechů je na tom nejlépe 254. Aleš Opatrný, jenž si oproti předešlému měsíci polepšil o 45 pozic. Ve čtvrté stovce zůstává Vladimír Tretera (394.), v páté pak Kamil Papoušek (419.). Shodně zaujímají 528. místo Sára Vingrálková a Ondřej Zvára. Na 627. řádek klesl Jan Štětin a v sedmé stovce jsou ještě Emma Augier de Moussac (627.) s Lindou Portychovou (695.).
 

Psali jsme: Koně se parkur od parkuru zlepšují, spokojeně konstatoval Opatrný

Do první tisícovky jezdců patří z českých reprezentantů Mariana Michlíčková (855.), Filip Doležal (888.) a Tereza Svobodová (930.). Alena Machová je na 1056. místě, Anně Kellnerové patří aktuálně 1141. pozice. Následují Marek Klus (1252.), Anna Held (1254.), Přemysl Adam (1338.), Nikola Bielíková (1391.) a Marek Hentšel (1444.). Celkem v žebříčku figuruje 36 našich jezdců.
 
Zdroj: FEI
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE