reklama 11C

Aleš Opatrný byl jmenován vedoucím seniorské reprezentace ve skocích

ikonka

Česká jezdecká federace informovala prostřednictvím svých internetových stránek, že ve středu 16. února členové Výkonného výboru jmenovali Aleše Opatrného vedoucím seniorské reprezentace v disciplíně skoky pro rok 2022.
16.02.2022 21:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Žádné další podrobnosti ke jmenování Aleše Opatrného vedoucím seniorské parkurové reprezentace Česká jezdecká federace neuvedla. 
 
Reprezentaci měl oficiálně ve skokové komisi na starosti do své rezignace začátkem prosince loňského roku její tehdejší předseda Jiří Skřivan. Současnou předsedkyní skokové komise ČJF je Sylvie Boušková, a právě ta byla doposud dle informací na webu ČJF manažerkou reprezentace. Současně má na starosti komunikaci s vrcholnými orgány ČJF. 
 

Psali jsme: Kdo povede skokovou komisi ČJF? Zatím se toho ujala Sylvie Boušková

 

Funkci šéfa ekipy při oficiálních výjezdech seniorské parkurové reprezentace zastávala v posledních letech Markéta Šveňková. Na starosti má také kromě jiného komunikaci za skokovou komisi. O jmenování Aleše Opatrného do zmíněné funkce však žádné zprávy ve středu odpoledne neměla a o tomto rozhodnutí Výkonného výboru údajně nic nevěděli ani někteří další členové komise. 
 
Mezi ně se dále řadí Jarmila Beranová (výsledkový servis a zprávy ze sportu), Roman Drahota (SCM reprezentace D/J/MJ), Marek Javorský (trenéři a cvičitelé, práce s mládeží), Petr Mašek (stavitelé, doškolování), Aleš Suchánek (koordinátor činnosti SK, komunikace s pořadateli závodů, JIS, media) a Zdeněk Žíla (SCM reprezentace D/J/MJ). Bližší informace k tomuto tématu připravujeme. 
 

Čtěte také: České jezdce čeká v divizi 1 St Gallen, Sopoty, Falsterbo a Dublin

 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE