reklama 11C

Sobotní skoková část v Madridu pro Ehninga

ikonka

Sobotním vrcholem v rámci skokové sekce při Madrid Horse Week byla dne 24. listopadu skoková soutěž 150 centimetrů vysoká. Ve španělském hlavním městě se nejvíce ten den dařilo Marcusu Ehningovi, který zvítězil s Funky Fredem…
25.11.2018 09:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 V rámci sobotního programu se v Madridu skákalo do soutěže 150 centimetrů vysoké, což byl parkur s jedoucí se takzvanou „winning round“. Do této druhé části soutěže postoupilo celkem deset jezdců, kteří dosáhli v prvním kole na nejlepší výsledek.

Na nejrychlejší čas společně s bezchybným výkonem nakonec dosáhl německý reprezentant Markus Ehning, který se v soutěži představil v sedle sedmnáctiletého Funky Freda. Jeho čas se zastavil na hodnotě 37,18 vteřiny.

Tento čase se podařilo pokořit francouzskému jezdci Julienu Eppaillardovi. V sedle Usual Suspect d´Auge však jednou chyboval, což ho zařadilo až za bezchybnou pětici na konečné šesté místo.

V elitní trojici se vedle vítězného Ehninga ocitl ještě druhý Emanuele Gaudiano s Chalou a také Francouz Guillaime Foutrier s Tchin de la Tour. Italský zástupce přitom ztratil na první příčku 0,7 vteřiny.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE