reklama 11D

Páteční vrchol při CSI5*-W Madrid pro Epaillarda

ikonka

Španělský Madrid hostí v termínu 23. – 25. listopadu další kolo Světového poháru ve skocích 2018/2019. V rámci pátečního programu se skákalo až do soutěže s výškou překážek 155 cm, kde zvítězil Francouz Julien Epaillard…
24.11.2018 08:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Více jak čtyřicet dvojic absolvovalo kvalifikační soutěž do nedělní Grand Prix, která se jela na překážkách vysokých 155 cm.

Bez trestných bodů dojelo do cíle základního kola celkem sedm dvojic, z nichž se hned šesti podařilo nulu zopakovat. O předních příčkách tak rozhodoval čas, který měla nejlepší francouzská dvojice Julien Epaillard a Usual Suspect d’Auge.

Pro druhou příčku si dojel v této náročné zkoušce irský reprezentant Mark McAuley v sedle koně Jasco vd Bisschop. Trojlístek na stupních vítězů uzavřela další francouzská dvojice, a to Simon Delestre a Hermes Ryan.

V samotném závěru pátečního programu se uskutečnila soutěž Six Bars. V této speciální soutěži se na první příčku postavily hned dvě dvojice, a to Denis Lynch (IRL) v sedle All Star a Johan-Sebastian Gulliksen (NOR) spolu s Arakorn. Obě tyto dvojice totiž bezchybně absolvovaly i čtvrté rozeskakování.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

ilustrační foto: FEI




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE