reklama 11B

Sobotní Ebreichsdorf s Indoor Derby

ikonka

V rámci sobotního programu dne 17. listopadu se v Ebreichsdorfu při národních závodech CSN představila početná česká ekipa. Čeští zástupci nechyběli ani na startu Indoor Derby, více úspěchů si však připsali v dalších soutěžích…
18.11.2018 08:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V soutěži 120 centimetrů vysoké se ze dvou umístění v elitní desítce mohl radovat Oliver Písařík. S klisnou Evita R si totiž v soutěži hodnocené na čas docválal pro pěkné druhé místo konečného pořadí. Rychlejší jízdu předvedl s Remusem, jedna chyba ho však nakonec zařadil na šestou příčku. Tato soutěž byla určena pouze pro jezdce R1.

Na stejně vysokém parkuru pro jezdce R2 a výše jsme taktéž měli českou dvojici v elitní desítce. Devátou pozici obsadila Anna Lani Novak s Last Minute 64, když dokončila soutěž bezchybně a v čase 53,51 vteřiny.

Frank Stronach Indoor Derby se jelo s výškou překážek 130 centimetrů a v soutěži bylo možné vidět také tři české dvojice. Nejlepší výkon z nich podala Iva Holíková. S Luanou T inkasovala 4 trestné body. Čas této dvojice činil 108,49 vteřiny. O vítězství se rozeskakovali čtyři bezchybní jezdci.

Ve vyšších na parkurech 135-140 centimetrů vysokých jsme tentokrát neměli na startu dvojnásobného vítěze Kamila Papouška, který zvítězil v nejtěžší soutěži během čtvrtečního i pátečního dne.

Přesto se českým zástupcům podařilo dosáhnout na pěkná umístění. Na parkuru 135 centimetrů vysokém, který byl hodnocen jako stupňovaná obtížnost, jsme se však dočkali pěkné šesté pozice od Andrey Halíkové s Colettou. Deváté místo pak patřilo Sáře Finsterle s Lexisem.

Závody vyvrcholí během nedělního dne, a to skokovou Grand Prix. Na startu budeme mít Kamila Papouška s jeho sedmiletého svěřence Lokiho.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE