reklama 11C

Skupina z Frenštátu zahájila mistrovství světa výborným pátým místem

ikonka

Velmi dobrý vstup do světového šampionátu juniorů ve voltiži má za sebou skupina z Frenštátu, která je po první sestavě pátá. Ve středu 24. července v Ermelu cvičila s vysokým hodnocením i Tereza Czyžová. O českých výsledcích se dočtete v článku.
25.07.2019 09:50  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Úspěšný vstup do mistrovství světa v Ermelu mají za sebou juniorští reprezentanti. Program ve středu 24. července se nesl ve znamení povinných sestav skupin a jednotlivců a volných sestav dvojic. 
 
Skupina z TJ Slovan Frenštát pod Radhoštěm zahájila velmi vydařenou sestavou s hodnocením 6,438 a obsadila průběžné páté místo. K výsledku jim dopomohl zkušený Aladin pod vedením Ondřeje Svobody. 
 
Silná konkurence padesáti startujících se sešla v kategorii juniorek. Nejvíce se dařilo Tereze Czyžové. Startovala rovněž na koni Aladin s lonžérem Ondřejem Svobodou a průběžně je na třináctém místě se známkou 7,211. 
 
Další zástupkyně v této kategorii je Lucie Kubíková na koni Patriot s lonžérkou Andreou Videnkovou, po povinné sestavě na třiadvacáté příčce. Kateřina Reslerová s koněm White Magic a lonžérem Bohdanem Reslerem obsadila třiačtyřicáté místo.
 
V kategorii dvojic reprezentují Adéla Kotolová a Barbora Trávníčkova na koni Landar s lonžérkou Petrou Cinerovou. Bohužel po nešťastném pádu jsou zatím dvanácté.
 
Ve čtvrtek zasáhnou do děje závodu seniorští reprezentanti, konkrétně skupina z JK voltiž Albertovec a jednotlivci Kateřina Kocurová a Jan Hablovič. 
 

Výsledky sledujte ZDE

 
Text: Jana Bartoňková, Lucie Spiwoková
 
Foto: Petr Videnka




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE