reklama 11C

MS 2019: Voltižní juniory přivítá holandské Ermelo

ikonka

Ermelo v Nizozemí bude v roce 2019 hostit dvojí šampionát ve voltiži. Vedle seniorského mistrovství Evropy, o němž jsme psali, se do Holandska vypraví také voltižní junioři. Ti tam zažijí mistrovství světa. Podrobnosti najdete v článku…
26.12.2018 15:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Kompletní voltižní špička se sejde v roce 2019 ve dnech 24. – 28. července v Ermelu. Konat se tam bude mistrovství Evropy seniorů, o němž jsme psali v souvisejících článcích níže. Zamíří tam ale také junioři, aby tam závodili o tituly mistrů světa.
 
Zatímco evropské mistrovství juniorů se konalo v roce 2018, světový šampionát měli junioři naposledy v roce 2017, kdy soutěžili v rakouském Ebreichsdorfu, odkud si česká skupina dovezla skvělou pátou příčku. Cvičili na Patriotovi NF pod vedením Andrey Videnkové. Zlato mezi skupinami vybojovali Němci, druzí byli Rakušané a třetí Švýcaři. 
 
V soutěži Pas-de-Deux putovaly zlaté medaile do Rakouska zásluhou Anny Krippl a Viktorie Feldhofer. Kategorii žen ovládla jejich krajanka Nicole Brabec a mužskou kategorii vyhrál Juan Martin Clavijo z Kolumbie. 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE