reklama 11B

Česká ekipa dorazila do Ermela. Voltižéry čekají dva šampionáty FEI

ikonka

Od středy 24. července začínají v nizozemském Ermelu soutěže mistrovství Evropy seniorů a mistrovství světa juniorů ve voltiži. Česká voltiž, která je dlouhodobě velmi úspěšná, bude mít zastoupení v obou věkových kategoriích.
23.07.2019 13:00  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Početná česká ekipa dorazila v pondělí 22. července na mistrovství světa juniorů a mistrovství Evropy seniorů v holandském Ermelu. Celkový počet čítající 27 účastníků a 8 koní bude na šampionátech reprezentovat v kategorii skupin, jednotlivců a dvojic.
 
Juniorskou skupinu zastupuje skupina TJ Slovan Frenštát pod Radhoštěm ve složení Barbora Kyselá, Michaela Milatová, Tereza Czyžová, Veronika Cábová, Klára Kyselá, Vanessa Mazochová, Kristýna Kyselá, s lonžérem Ondřejem Svobodou na koni Aladin, jednotlivci Tereza Czyžová (Ondřej Svoboda, Aladin, TJ Slovan Frenštát pod Radhoštěm), Lucie Kubíková (Andrea Videnková, Patriot NF, JK voltiž Albertovec), Kateřina Reslerová (Bohdan Resler, White Magic, TVT Motion Mnichovice), dvojice z TJJ Lucky Drásov Adéla Kotolová, Barbora Trávníčková s lonžérkou Petrou Cinerovou na koni Landar.
 
V kategorii seniorů bude startovat skupina JK voltiž Albertovec. Jejími členkami jsou Kateřina Kocurová, Nela Stříbná, Lucie Kubíková, Jana Bartoňková, Anežka Žůrková, Ema Žůrková. Cvičí na koni Patriot s lonžérkou Andreou Videnkovou. Dále budou závodit jednotlivci, a to Kateřina Kocurová (Patriot NF, Andrea Videnková, JK voltiž Albertovec) a Jan Hablovič (Libuše Hablovičová, Tymián, TJ voltiž Tlumačov).
 
V úterý 23. července je na programu veterinární prohlídka a následně budou na pořadu oficiální tréninky. Od středy pak zahájí mistrovství povinnými sestavami kategorie juniorů. Budeme vás průběžně informovat o výkonech českých voltižérů. 
 

Výsledky a živé vysílání můžete sledovat na webu pořadatele ZDE

 

Text: Jana Bartoňková
 
Foto: Petr Videnka




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE