reklama 11D

Dění v týdnu: Polovina prázdnin přinese dvě Velké ceny a MČR v Borové

ikonka

Předpověď počasí hlásí na přelomu července a srpna horký víkend a česká kolbiště lákají v těchto dnech na řadu zajímavých sportovních událostí. Zatímco při ČSP v Olomouci proběhnou hned dvě Velké ceny, farma v Borové se těší na MČR ve všestrannosti.
28.07.2020 17:00  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Do KMK ve Zduchovicích je nahlášeno celkem stojedenáct koní

 

Předposlední šesté kvalifikační skokové kolo seriálu Kritérium mladých koní se pojede ve středu 29. července ve Zduchovicích. V tradičních šesti kategoriích je přihlášeno celkem stojedenáct koní, nejpočetnější jsou čtyřletí hřebci a valaši.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 

Sportovní klub Borová bude hostit MČR ve všestrannosti

 

Ve dnech 30. července až 2. srpna bude probíhat v jezdeckém areálu Borová mistrovství České republiky ve všestrannosti. Ve čtvrtek a v pátek jsou na programu drezurní zkoušky, v sobotu čeká účastníky terénní část a společenský večer, v neděli pak skokové zkoušky a společné dekorování všech kategorií. Pro tuto akci byly vypsány speciální epidemiologické pokyny, o nichž se dočtete na tomto odkazu
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 
 

ESC v Olomouci se stane dějištěm hned dvou Velkých cen v jednom týdnu

 

Přelom července a srpna přinese další kolo Českého skokového poháru, tentokrát v Equine Sport Center Olomouc. Sportovní program poběží od čtvrtka do neděle, jehož vrcholem jsou hned dvě Velké ceny - páteční Velká cena Brna a nedělní Velká cena Olomouce. Do hlavních soutěží jsou přihlášeni například Aleš Opatrný, Sára Vingrálková, Kamil Papoušek či Marek Klus.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 
 

V Brně se chystá již čtvrté kolo skokového Panská lícha Cupu

 

Čtvrté kolo skokového seriálu Panská lícha Cup v Brně proběhne ve dnech 1. a 2. srpna, kdy je vypsáno celkem dvanáct soutěží, z toho jsou čtyři určené pony jezdcům a čtyři proběhnou na úrovni hobby. Nejvyšší bude nedělní jednohvězdové S.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 

Češi budou v půlce prázdnin reprezentovat v Belgii a Nizozemí

 
Na přelomu července a srpna budou čeští skokoví reprezentanti Martin Řezníček a Anna Kellnerová závodit v Nizozemí či v Belgii. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE