reklama 11C

Říjnový časopis Koně a hříbata přinese podzimní i nadčasová témata

ikonka

O tom, jak se vypořádat s otravnými bodláky zamotanými v ocasu, jak co nejpružněji vysedět pracovní klus a jaký je recept na souhru s koněm a jízdu bez udidla, se dočtete v říjnovém čísle časopisu Koně a hříbata. Přinese toho ovšem ještě mnohem více!
01.10.2019 15:55  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Už jste se také na podzim setkali s otravnými bodláky zamotanými do koňské hřívy i ocasu? S říjnovým číslem Koní a hříbat se podíváme, jak na ně nejlépe vyzrát a zda je lepší prevence či řešení následků.
 
S Julií Šverčičovou se zaměříme také na to, jak vysedět pracovní klus. To je téma, které trápí či trápilo převážnou část jezdců, a to i těch pokročilých.
 
Nechybí oblíbená rubrika Starám se o, ve které se dozvíme zajímavé informace o arabské klisně Mamluce i její majitelce Lucii Kolátorové. Redaktoři Koní a hříbat ji vyzpovídali opravdu detailně.
 
Od Martiny Obdržálkové zjistíme, jaký je její recept na souhru s koněm a jízdu bez udidla. První část pojednává o tom, jak ke koni přistupovat, než se vyhoupneme na jeho hřbet.
 
V poradně nás čekají ožehavá témata – aby provazová ohlávka dobře padla, jak vidí kůň či co dělat se strachem z aut. Neméně zajímavé jsou informace o nenáročném a pracovitém haflingovi či appaloose bez hřívy a ocasu. Zmíníme i exotická plemena Marwari a Kathiawari, kteří mají uši stočené špičkami k sobě.
 
A to ještě rozhodně není všechno! Tentokrát je vydání natolik nadupané, že se nám do něj nevešel ani plakát… Přesvědčte se sami!
 

Web časopisu Koně a hříbata najdete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE