reklama 11C

Řezníček zakončil CSI Kronenberg pátým místem

ikonka

Ani v neděli 18. listopadu nechyběly na startovních listinách CSI Kronenberg české vlajky. V rámci nedělního programu se dařilo Martinovi Řezníčkovi, který obsadil 5. místo. V Grand Prix reprezentovala Českou republiku jako jediná Zuzana Zelinková…
18.11.2018 17:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V samotném závěru kronenbergského CSI se uskutečnila soutěž Grand Prix, kde nechyběla česká dvojice. Zuzana Zelinková sedlala v silné konkurenci Larimu. Parkur, který měřil 145/150 cm dokázala naše dvojice překonat s penalizací dvanácti trestných bodů.

Martin Řezníček, zakončil tento mítinku skvělou pátou příčkou v dvoufázové soutěži při CSI2* s překážkami vysokými 135 cm. Tento český jezdec se radoval z tohoto umístění spolu s Carlem Zwei B.

Stejný jezdec nechyběl ani v další nedělní soutěži v rámci CSI2*, kde na překážkách, které měřily 135/140 cm, počítal v sedle Ceacilii S dvě chyby. Se stejným počtem trestných bodů protnula tuto soutěž Emma Augier de Moussac v sedle Courage.

Emma Augier de Moussac spolu s Nikiasem Vd Bisschop, stejně jako Zuzana Zelinková v sedle Ekathariny, dokázaly překonat úvodní fázi soutěže určené pro pěti- a šestileté koně s nulou a probojovat se tak do druhé fázi. Tam ale obě české dvojice shodně zaznamenaly čtyři trestné body.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE