reklama 11A

Re-live: Körung ASCHK ČR v Písku. Charm a Rocky Dread byli vybráni

ikonka

V neděli 23. února proběhl v areálu Zemského hřebčince v Písku předvýběr mladých hřebců do plemenitby a přehlídka plemenných hřebců pod hlavičkou Asociace svazů chovatelů koní České republiky. Podívejte se na re-live přenosu EquiTV.cz.
23.02.2020 14:59  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Chov  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D
 

KATALOG HŘEBCŮ

 
V hale Zemského hřebčince v Písku byli v rámci předvýběru mladých hřebců do plemenitby a přehlídky plemenných hřebců ASCHK ČR předvedeni v neděli 23. února 2020 zástupci plemene hafling, shetlandský pony a český sportovní pony. 
 
Z haflingů byl licentován Stryker. Waldbach Obrok byl již licentován jako tříletý a jako šestiletý měl pouze absolvovat definitivní licentaci. Tu však nakonec absolvuje v některém z dalších možných termínů. Sterngold je vítězem körungu z Radkouska a v Písku si tak pouze licentaci potvrdil. 
 
V případě shetlandských pony se jednalo pouze o přehlídku zástupců Hřebčína Viklan Kadov, který slaví v letošním roce 20 let od založení. Celkem bylo prostřednictvím hřebčína Viklan Kadov od roku 2000 licentováno pro českou plemennou knihu Shetland pony 23 plemenných hřebců.
 
Z českých sportovních pony byli vybráni hřebci 68/957 Charm a 68/956 Rocky Dread. Komisi tvořili Aleš Fiala, Stanislav Hošák a Blahoslav Políček.
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE