reklama 11B


Devadesátka EquiTV: Při předvýběru v Olomouci uspělo sedm hřebců

 27.02.2019 12:10 | AUTOR

ikonka

Asociace svazu chovatelů koní uspořádala 23. a 24. února jarní předvýběr mladých hřebců k plemenitbě v rámci plemenné knihy českého teplokrevníka. Akci hostilo Equine Sport Centrum v Olomouci a komisi se při ní předvedlo třináct tříletých hřebců.

reklama 12A

SOUHRNNOU DEVADESÁTKU Z OLOMOUCE SLEDUJTE ZDE

Sedm hřebců bylo vybráno, přičemž nejvíce se komisařům líbil holandský teplokrevník Lamaze TN. Hnědákovi po otci Grandorado TN udělili prémii. Ocenili jeho enormní skokové schopnosti, sílu odrazu a velmi dobrou mechaniku pohybu. Dalším z vybraných hřebců byl oldenburský Shiny Air II, jehož otcem je Sir Donerhall I.

Úspěšně prošel předvýběrem také v Česku narozený ryzák Ares. Ten nejen svou barvou nezapře otce Arista Z. Dalším z hřebců českého chovu, kterého komisaři doporučili dál k plemenitbě, je Artuš z Branského doubí. Ten je v majetku Zemského hřebčince v Písku, stejně jako jeho otec Warness ZH. V Písku je doma také český teplokrevník Chaming Gangster po Go-On T.S., který rovněž uspěl.

I hnědák Volis je příslušníkem plemene český teplokrevník a je také dalším tříletým hřebcem předvybraným v Olomouci. Jeho otcem je Volonter T. Sedmým úspěšným hřebcem je Corcento po fenomenálním běloušovi jménem Cornet Obolenski.



reklama 13A




Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.

• 22. 2. od 8.00 hod.: Zimní jezdecký pohár ČJF skoky v Královicích

• 22. 2. od 9.00 hod.: II. předvýběr hřebců pro PK ČT v Písku - 1. část

• 22. 2. od 12.45 hod.: II. předvýběr hřebců pro PK ČT v Písku - 2. část

• 23. 2. od 9.45 hod.: předvýběr plemenných hřebců v Písku – ASCHK

 

Další plánované přenosy na EquiTV.cz:

• 29. 2. od 9.45 hod.: Zimní jezdecký pohár ČJF spřežení v Tlumačově

• 8. 3. od 8.00 hod.: Zimní jezdecký pohár ČJF skoky v Královicích

 

• Nalaďte si jezdecké rádio! Podcasty EquiTV poslouchejte na www.equiradio.cz

 

NEPŘEHLÉDNĚTE

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace