reklama 11D

První kolo GCL v Hamburku pro New York Empire. Pražští lvi třináctí

ikonka

Ve čtvrtek 30. května odstartovala v Hamburku šestá část Global Champions League. Šestnáct týmů, které se soutěže účastní, mají za sebou první kolo. Ve vedení jsou bezchybní jezdci New York Empire. Pražští lvi mají za dvě shození osm trestných bodů.
30.05.2019 13:45  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B

Hamburk hostí šestý mítink zařazený do série Global Champions. Ve čtvrtek 30. května se jelo první kolo soutěže družstev, v níž si nejlepší pozici vybudovali členové New York Empire. Brit Scott Brash na desetiletém valachovi Hello Senator ani jeho německý kolega Hans-Dieter Dreher s již osmnáctiletým hřebcem Embassy II nechybovali.
 
Bez trestných bodů pokračují do sobotního druhého kola také Miami Celtics. Ty reprezentovali Ir Shane Breen s jedenáctiletým Ipswichem vd Wolfsakker a britský reprezentant William Whitaker v sedle hřebce RMF Cadeau de Muze. Oproti New York Empire měli ovšem o dvanáct sekund delší součet časů.
 
Bodový stav dalších družstev je velmi vyrovnaný. Týmů s jednou chybou je celkem šest. Po prvních jízdách se seřadily následovně: Madrid in Motion, Berlin Eagles, Monaco Aces, St. Tropez Pirates, Paris Panthers a Hamburg Giants. Pět trestných bodů dovezli Valkenswaard United.
 
Za Prague Lions nastoupili Marc Houtzager z Nizozemí s valachem Sterrehof's Calimero a Němec Marco Kutscher v sedle hřebce Chades Of Blue. Oba inkasovali po čtyřech trestných bodech za jedno shození a do dalšího kola jdou z třinácté příčky.
 
Šestá kapitola Global Champions League vyvrcholí v Hamburku v sobotu 1. června od 12.00 hodin. Od 15.15 na tuto soutěž naváže Grand Prix Longines Global Champions Tour, do níž se kvalifikuje tradičně nejlepších 35 jednotlivců. 
 
Celá parkurová série Global Champions vyvrcholí při své letošní dvacáté zastávce v pražské O2 areně během galashow světového parkuru Prague PlayOffs. Stane se tak od 21. do 24. listopadu. Podrobnosti najdete na webu www.gcglobalchampions.com nebo na stránkách www.pragueplayoffs.com.
 
 

Výsledky GCL v Hamburku najdete ZDE

 
Foto: GCT / Stefano Grasso 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE