reklama 11B

Češi startovali v Mariakalnoku. Prvně letos reprezentovala i Vavříková

ikonka

Početná česká drezurní ekipa navštívila ve dnech 25. až 28. června mezinárodní drezurní závody v maďarském Mariakalnoku. Jezdci reprezentovali naši republiku v kategoriích pony, juniorů, mladých jezdců, zástupce jsme měli i v soutěžích Malé túry.
28.06.2020 20:36  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ve čtvrtek 25. června odstartovaly mezinárodní drezurní závody v maďarském Mariakalnoku, jichž se účastnila také česká drezurní ekipa, a pokračovaly až do neděle.
 
Ve čtvrteční pony úloze se z Čechů nejlépe předvedla Anna Procházková na koni Nice Guy. Z téměř třicítky startujících se s hodnocením 68,429 procent umístila na dvanácté příčce. V juniorské úloze se pak předvedla Eva Vavříková s valachem Siracusa a předvedli šestý nejlepší výkon s výsledkem 69,667 procent. Ve čtvrteční Small Tour, v rámci níž se jela úloha Svatý Jiří, startovala Markéta Vášová a Michal Knoflíček, úspěšnější byla první jmenovaná, umístila se v sedle Leontyny na páté příčce, a to s 66,667 procentem.
 
V pátek se v Malé túře, konkrétně v úloze Intermediate I předvedl lépe Michal Knoflíček s Dublinem, s výsledkem 65,824 procenta jim připadlo šesté místo. Mezi mladými jezdci startovala Eva Vavříková se svým druhým koněm, klisnou Belle Ennie, a obsadily díky hodnocení 68,284 procent devátou příčku. 
 
V sobotu si výše uvedená dvojice ještě o příčku a pár desetin procenta mezi mladými jezdci polepšila, a se Siracusou dojela Eva Vavříková mezi juniory osmá s výsledkem 69,608 procenta. Ve volné sestavě Intermediate I se velmi dobře předvedla Markéta Vášová s Leontynou - získaly třetí nejlepší hodnocení 68,410 procenta.
 
Nedělní volná sestava pony se vydařila Anně Procházkové s valachem Nice Guy a 71 a půl procenta jim zajistilo desátou příčku. Juniorský Freestyle předvedla Eva Vavříková se Siracusou za 73 a půl procenta jako pátá nejlepší, volnou sestavu mladých jezdců pak tato jezdkyně zajela s Belle Ennie na sedmém místě s výsledkem 69,058 procent.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE