reklama 11B

Pojeďte na Equitanu. Lístky máte zdarma!

ikonka

Nepřeberné množství zboží, koně z celého světa a mezinárodní jezdecké hvězdy: to vše nabídne veletrh EQUITANA ve dnech 9. - 17. 3. 2019 v německém Essenu. A i vy můžete být u toho. Pro Čechy a Slováky jsou totiž lístky na akci zdarma!...
10.01.2019 11:59  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Zájemce o světový jezdecký veletrh může těšit informace, že díky spolupráci s pořadateli je možné získat vstupenky na akci zdarma, a tím tak ušetřit 20-24 euro. Stačí přitom pouze napsat email oficiálnímu zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku, a to na equitana@ppa.cz.

I v letošním roce se na tomto největším veletrhu představí koně nejrůznějších plemen a proběhne 700 hodin atraktivních přehlídek a přednášek, které jsou přístupné pro všechny návštěvníky.

Dobrou zprávu máme i pro ty, kteří si touží zakoupit něco nového. Své zboží totiž nabídne 750 vystavovatelů, kteří prodávají přímo na místě vše potřebné pro žokeje, provoz stájí a jízdáren, přepravu koní, dále veškeré příslušenství a krmiva, inteligentní trenažéry, techniku pro pastviny a mnoho dalšího. Nabídka uspokojí jednotlivce i velké chovatele a majitele stájí.

Tradičním doplněním celé akce jsou vysoce ceněné večerní programy, a to v čele s Hop Top Show. Ta se uskuteční ve dnech 9., 10., 13., 15. a 16. března. Dále bude v pondělí 11. března možné shlédnout vystoupení „Von Bredow-Werndl live“, o den později pak bude přítomen skokový jezdec Ludger Beerbaum. Pestrou nabídku doplní ve čtvrtek 14. března Monty Roberts a připravena bude i odpolední voltižní show Bleyer Volti-Magic, a to v neděli 17. března. Na tyto akce je však již nutné si lístek zakoupit.

 

Další informace naleznete na webu pořadatele ZDE.

Foto: archiv pořadatele




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE