reklama 11D

Equitana nabídne další novou podobu Hop Top Show

ikonka

Světový veletrh Equitana v Essenu přináší každý rok novinky pro všechny návštěvníky. Pokaždé se také mění tradiční velkolepá Hop Top Show, která celou akci provází. V roce 2019 čeká show s názvem LaOra na diváky celkem pětkrát.
11.12.2018 13:27  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Řecký filozof Platón jednou napsal, že čas je pohyblivý obraz věčnosti. Nová Equitana Hop Top Show s názvem LaOra zastaví čas na dvě hodiny a představí přední hvězdy i nová vystoupení.

LaOra neboli Čas ohromí všechny svou obrovskou škálou nových a originálních nápadů, které obsahují inspirující svobodu drezury, barevné představení s poníky a klasické prvky ze světa drezury, parkuru a spřežení. Hlavním zaměřením však je vždy hluboká vazba, jež existuje mezi koněm a člověkem, a jemnou komunikací mezi oběma, a která se spoléhá pouze na prakticky nepostřehnutelné signály.

Setkají se nováčci i hvězdy, které se v Essenu v Hop Top Show již předvedly. Mezi nejvýznamnější umělce patří Alma Vaquera z Francie, vystoupí sestry  Isaora a Jezabel Marques, ve věku pouhých 15 a 18 let, se objeví se svou čerstvou interpretací tradičního umění garrochy.

Guillaume Mauvais ukáže svých deset koní plemene Comtois, připraveno je vystoupení fríských koní a o velké finále se postará Lorenzo.

Show, která je pravidelně zcela vyprodaná se bude konat během veletrhu Equitana v Essenu celkem pětkrát.

Sobota, 9. března 2019

Neděle, 10. března 2019

Středa, 13. března 2019

Pátek, 15. března 2019

Sobota, 16. března 2019

Více informací a vstupenky seženete v odkazech www.hop-top-show.com a www.equitana.com.

 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE