reklama 11A

Zájezd na jezdecký veletrh Equitana 2017 v Essenu

Více než týden trvající světoznámý jezdecký veletrh Equitana v Essenu můžete navštívit i vy. Na Equitanu 2017, která se bude konat ve dnech 18. – 26. března, bude vypraven zájezd, a to na poslední dva dny. Podrobnosti se dočtete níže…
08.12.2016 11:22  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
 
Veletrh EQUITANA - světová událost pro milovníky koní a jezdeckého sportu - se koná od 18. do 26. března 2017 na výstavišti v Essenu. Na Equitaně bude prezentovat své zboží 860 vystavovatelů z 22 zemí - od jezdeckých potřeb, krmiv a farmaceutických produktů, vybavení stájí a jízdárenpo techniku pro pastviny. Samozřejmě budou vystaveny koně všech ras, které budou předváděny v arénách přímo ve veletržních halách. Denně jsou na programu desítky praktických demonstrací, veterinárních seminářů a dalších vysoce kvalitních přednášek.
 
Součástí programu bude večerní přehlídka „Hřebci“, show Pata Parelliho, Ingrid Klimke, voltižní show a úchvatná „Hop Top Show“, která představí špičková čísla nejvyšší jezdecké i choreografické úrovně.
 
Agentura Progres Partners Advertising zajišťuje vstupenky ZDARMA a autobusový ZÁJEZD na poslední dva dny Equitany, kde probíhají masivní výprodeje s lákavými slevami a kde kromě celodenních přehlídek a seminářů můžete navštívit i sobotní Hop Top Show.
 

Veškeré informace získáte na mailu equitana@ppa.cz nebo telefonu 277 010 660.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE