reklama 11B

Početná drezurní ekipa včetně Evy Vavříkové bude závodit v Rakousku

ikonka

Soukolí zahraničních výjezdů se nezastaví ani v červenci. Během prvního víkendu zamíří drezurní jezdci na CDI do Lucemburska a Rakouska. Tam jedou také skokani, navíc se představí i v Polsku. Zahálet nebudou ani jezdci military!
02.07.2019 11:27  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Celkem šest různých cílů mají v evropských zemích čeští jezdci v prvním týdnu letošního července. Do rakouského St. Margarethen zamíří drezurní ekipa. Nejvíce dvojic odstartuje v pony kategorii. Nastoupí do ní Nikola Feherová s Kimberly, Zuzana Hradilová s koněm Arturo Martini, Tereza Matoušková na Coelenhage´s Las Vegas a Anna Procházková na Nice Guy. V juniorské rundě se představí Eva Vavříková s Belle Ennie i Siracusou. Pavla Rubíčková a Xangai jsou nahlášení do CDI3*. V Lucembursku v Leudelange pojede úlohy pro pony Barbora Kavanová v sedle koně Icarus VD Bulkshoeve. 
 
Parkurová reprezentace se rozjede do Polska a do Rakouska. Na CSI Jakubowice budou závodit Nikola Bielíková, Kateřina Endrysová, Michaela Hasnedlová, Eliška Hasnedlová, Nina Kaločová, Marek Klus a Sabrina Tovarnak. Ve Wr. Neustadtu budou skákat Kamil Papoušek, Marek Hentšel, Markéta Šrámková a Alžběta Malcová. 
 
Militaristy čekají závody v Maďarsku a Británii. Do Nagykanizsy vyrazí Roman Zvěřina. S Ascorkou a Scooby Doo půjde CCI2*-S. Tereza Mrázková a Clasic T jsou nahlášeni do CCI4*-S v Barbury Castle. 
 
Foto: archiv Evy Vavříkové / Lukas Kowalski




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE