reklama 11C

Pavla Váňová poráží trenéry a další vzpomínky. Nostalgická fotogalerie

ikonka

Je to vlastně jen pár let lidského života, ale dostihová scéna i její aktéři se za posledních 15 sezon stihli výrazně proměnit a prostřídat. Dostihový zpravodaj Jezdci.cz Martin Cáp komentuje záběry ze svého archivu, který ukrývá nejednu vzpomínku.
30.12.2019 07:00  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

Pátý díl naší pravidelné "Nostalgické fotogalerie" s archivními snímky z nedávné dostihové historie se opět vrací na přelom tisíciletí. Do českého turfu v té době vstoupil nový ambiciózní majitel dr. Jiří Charvát, na dráze debutovala pozdější mezinárodní hvězda Darsalam a Pavla Váňová pravidelně kralovala dostihům trenérů na regionálních závodištích.

Připomeneme si také slavné vítězství Radbeca v St. Legeru stylem start - cíl, rovinovou kariéru pozdějšího překážkového hrdiny Amant Grise nebo začátky dalšího bělouše, pětinásobného sprintera roku Scyrise. A ukážeme vám také nejslavnější vítězství současného plemeníka Heretica nebo spolehlivého skokana St Rogera, svého času přezdívaného "trenažér".

Málokdo si dnes už vzpomene, že mezi hrstku dostihových koní, kteří mají v České republice svou sochu, patří i někdejší klasický vítěz Monolit.

Z dostihových osobností, které už nejsou mezi námi, můžete zahlédnout Jiřího Chaloupku staršího, Ivana Faltu, Jiřího Hurta či Richarda Wintera.

Pro zobrazení Nostalgické fotogalerie klikněte na obrázek nahoře.





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }