reklama 11C

Pátý týden Sunshine Tour zahájil Aleš Opatrný šestým místem v Big Tour

ikonka

Ve čtvrtek 12. března startovali čeští reprezentanti v rámci pátého týdne španělské Sunshine Tour ve Vejer de la Frontera. Velmi dobré výkony předvedli především Aleš Opatrný a Ondřej Zvára, Aleš byl s Gentlemenem dokonce šestý v soutěži Big Tour D.
12.03.2020 20:09  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Poprvé se Češi na start v pátém týdnu Sunshine Tour postavili ve čtvrtek 12. března. Ve španělském městě Vejer de la Frontera proběhlo jedenáct soutěží a v nejvyšších z nich se velmi dobře předvedli Aleš Opatrný a Ondřej Zvára.
 
Nejlepší český výkon předvedl dnes Aleš Opatrný v sedle Gentlemena VH Veldhof. V soutěži Big Tour D do 140 centimetrů dojeli bezchybně, navíc v šestém nejlepším čase. V té samé soutěži se prezentoval také Ondřej Zvára s Cento Lanem a dokončili s jednou chybou.
 
Ve stočtyřicítce v rámci Big Tour B byl po bezchybném výkonu dekorovaný Ondřej Zvára, a to na desáté příčce v sedle třináctiletého Quimera M. Charlotte Augier De Moussac a Jules Verne DB ji zajela pouze s jedním trestným bodem za překročení času.
 
Bezchybné výkony předvedli také Ondřej Zvára v sedle valacha Calinus a Aleš Opatrný s Carmanem ve čtvrteční stopětatřicítce.
 
Kompletní informace najdete ZDE.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE