reklama 11B

Parkurová Sunshine Tour pokračuje. Od čtvrtka opět s Čechy na startu

ikonka

Ve španělském Vejer de la Frontera pokračuje na konci první poloviny března další mezinárodní mítink CSI3*, jehož součástí je i olympijská kvalifikace. Do Grand Prix se pokusí kvalifikovat mj. i Aleš Opatrný a Ondřej Zvára.
12.03.2020 07:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Ve čtvrtečních soutěžích CSI3* ve španělském Vejer de la Frontera můžeme opět držet palce českým reprezentantům. Již od 9 hodin probíhá soutěž velké túry do 140 centimetrů, do níž by měl cca v 10:57 nastoupit Ondřej Zvára a Quimero M. Šest minut po 13. hodině by se měl dostat na řadu Aleš Opatrný s Forewerem a chvíli po něm odstartuje pod českou vlajkou i Charlotte Augier De Moussac s Jules Verne DB. 
 

PSALI JSME: Aleš Opatrný: Jsem rád, že kvalifikace do Tokia vyšla na první dobrou

 
Na jiném kolbišti se koná od 9:30 další soutěž velké túry s překážkami do 135 centimetrů. Před tři čtvrtě na jednu se v ní představí Ondřej Zvára v sedle Calinuse 4. Tři minuty před 13. hodinou pak bude následovat Kateřina Tomanová s Catero Invest.
 
Hodinu po poledni začíná další stočtyřicítka zařazená do velké túry. V té nejprve uvidíme od 14:46 hodin Aleše Opatrného na Gentlemenovi VH Veldhof, od 15:16 hodin pak Ondřeje Zváru s Cento Lanem. 
 
Závody živě přenáší Clipmyhorse.tv. Startovní a výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Foto archiv



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE