reklama 11A

Pátek se na CDI Fót vydařil nejvíce nejmladší z Čechů Anně Procházkové

ikonka

Čeští drezurní jezdci se vydali v závěru září na mezinárodní jezdecké závody do maďarského Fótu. Úvodní den se nejvíce vydařil Anně Procházkové na pony Nice Guy. Ze všech českých účastníků napříč soutěžemi získala v pátek nejvyšší hodnocení.
27.09.2019 17:24  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Do maďarského Fótu, který hostí ve dnech 27. až 29. září mezinárodní drezurní závody, vyrazilo pět českých reprezentantů, pony jezdkyně Anna Procházková a Zuzana Hradilová, v kategorii juniorů startuje Julie Sekaninová, na mezinárodní soupisce figuruje také Michal Knoflíček a Michal Košťál.
 
Úvod se moc povedl nejmladší z české reprezentační ekipy, čtrnáctileté pony jezdkyni Aničce Procházkové v sedle valacha Nice Guy. Z výše jmenovaných jezdců získala v pátek nejvyšší hodnocení, konkrétně 68,286 procent, čímž získala druhé místo v úloze FEI Teams Ponies. Třetí příčku zde pak vybojovala s výsledkem 66,686 procent Zuzana Hradilová a Arturo Martini.
 
Julie Sekaninová zajela v pátek úlohu FEI Junior Team s koněm Red Fernet za 63,788 procent, zatímco Michal Knoflíček a Zun Light VDL získali ve Svatém Jiří 63,441 procent.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv jezdkyně




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE