reklama 11B

CDI v Lipici bylo vydařené pro Vavříkovou i Procházkovou

ikonka

Neděle 26. května uzavřela úspěšný výjezd české drezurní ekipy na mezinárodní závody ve slovinské Lipici. Eva Vavříková si udržela vysoké hodnocení i v závěrečném küru, v Lipici se ovšem dařilo také čtrnáctileté Anně Procházkové v pony kategorii.
26.05.2019 21:39  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
V neděli 26. května čekal při CDI Lipice Evu Vavříkovou s osmiletým valachem Siracusa závěrečný kür a stejně jako předchozí dva dny i dnes dokázali překonat hranici 70 procent, tentokrát dokonce o téměř 3,5 procenta, což jí zajistilo v silné konkurenci celkové druhé místo. Juniorská kategorie byla velmi silně obsazena, startovalo v ní 38 jezdců z devíti zemí.
 
"CDI Lipica byly naše druhé venkovní mezinárodní závody letos, kdy po intenzivní zimní přípravě pod vedením Petera Gmosera se moji koně postupně dostávají do formy a je vidět progres. Siracusa je z venkovních kolbišť nadšený a zlepšuje se závod od závodu, už se těším na naše další závody, které jedeme 12. 6. a to CDI Achleiten," řekla redakci Eva Vavříková během svého návratu do České republiky.
 
Své želízko v ohni měla Česká republika rovněž v kategorii pony. Velmi úspěšná byla čtrnáctiletá Anna Procházková v sedle ponyho Nice Guy. V sobotu ve své kategorii zvítězili s hodnocením 68,5 procentem, nedělní kür zajeli za 69,8 procent na druhém místě.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
 
Foto archiv Evy Vavříkové




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE