reklama 11B

Parkury v O2 areně nabídnou dvě úrovně soutěží

ikonka

Galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs nabídne celkem sedm soutěží nejvyšší kategorie (CSI5*), ale také šest na nižší úrovni (CSI2*). V té odstartují necelé čtyři desítky jezdců a sedm desítek koní ze sedmnácti zemí…
08.12.2018 19:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Hned devatenáct účastníků kategorie CSI2* bude reprezentovat Českou republiku. Jsou mezi nimi např. tři mladí jezdci: Sára Finsterle, Kateřina Kučerová a Václav Nágr, kteří od pořádajícího Czech Equestrian Teamu dostali na závody osobní pozvání a nemusí tak hradit účastnické poplatky. 
 
Z dalších mladých skokových talentů jsou na seznamu účastníků Sára Vingrálková a Valentýna Kuková. Nechybí ovšem ani zkušení reprezentanti Ondřej Zvára, Kamil Papoušek a Marek Klus nebo vítěz letošního ročníku domácí parkurové extraligy Ondřej Pospíšil. Čeští fanoušci tak při těchto soutěžích budou mít poměrně velký prostor pro fandění svým favoritům. V kategorii CSI5*, do níž patří i Super Cup Global Champions League, budou Českou republiku zastupovat pouze Anna Kellnerová a Aleš Opatrný. Ti současně startují v týmové soutěži za družstvo Prague Lions.
 
Mezinárodní konkurence bude velmi kvalitní nejen na úrovni pěti hvězd, ale i v té nižší. V ní s výjimkou Čechů zpravidla každou zemi zastupuje jeden až dva jezdci. Reprezentují Rakousko, Belgii, Dánsko, Francii, Německo, Velkou Británii, Řecko, Irsko, Itálii, Japonsko, Lucembursko, Nizozemí, Norsko, Slovensko, Srí Lanku a Turecko. 
 

Kompletní přehled účastníků najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz. Stále jsou volná místa na všechny čtyři soutěžní dny, a to od 490 Kč. Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na webu www.pragueplayoffs.com.
 
Zájemci, kteří si chtějí tuto událost užít z unikátního místa u privátního stolu včetně gastronomických služeb v luxusních prostorách Klubového patra, mají možnost si zakoupit na vybrané dny VIP stůl pro 2 nebo 4 osoby, a to již od 12.990 Kč (bez DPH). Podrobnosti jsou na stránce www.pragueplayoffs.com/vip
 
Více o sérii Global Champions najdete na webu www.gcglobalchampions.com.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE