reklama 11C

Global Champions PlayOffs bude zážitek pro všechny

ikonka

Do startu Global Champions PlayOffs v Praze zbývá už jen několik málo dnů. Možná někteří ještě váhají, zda se přijít do O2 areny podívat osobně, zda je to akce určená právě pro ně. Libor Bouček s Alešem Opatrným se shodli, že je to akce pro všechny!
08.12.2018 10:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Jak pro děti, tak pro dospělé. Jak pro skalní fanoušky parkurového skákání, tak pro ostatní milovníky koní. Nabitý čtyřdenní program nabídne mnohem víc, než jsou skokové soutěže s účastí těch nejlepších jezdců a koní světa!
 
 
Vstupenky na galashow světového parkuru Global Champions Prague PlayOffs jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz. Stále jsou volná místa na všechny čtyři soutěžní dny, a to od 490 Kč. Odkaz na stránku on-line předprodeje najdete na webu www.pragueplayoffs.com.
 
Zájemci, kteří si chtějí tuto událost užít z unikátního místa u privátního stolu včetně gastronomických služeb v luxusních prostorách Klubového patra, mají možnost si zakoupit na vybrané dny VIP stůl pro 2 nebo 4 osoby, a to již od 12.990 Kč (bez DPH). Podrobnosti jsou na stránce www.pragueplayoffs.com/vip
 
Více o sérii Global Champions najdete na webu www.gcglobalchampions.com.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE