reklama 11D

Pardubické závodiště oznámilo hlavního partnera pro letošní sezonu

ikonka

Dostihový spolek Pardubice uzavřel spolupráci s holdingem BICZ, který se stal hlavním partnerem letošní sezony na tomto závodišti. Součástí dohody je Pohár BICZ holding a Pohár pro dostihové jezdce, uvedl pořadatel v tiskové zprávě.
21.04.2020 18:10  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C
Letošní pardubická dostihová sezona bude spojena se jménem holdingu BICZ, který podpoří pořadatelský Dostihový spolek. Holding BICZ se stal hlavním partnerem dostihové sezony 2020, oznámilo závodiště v úterní tiskové zprávě.
 
Po téměř rok trvajících jednáních podepsal holding BICZ s Dostihovým spolkem smlouvu, podle níž se stal hlavním partnerem dostihové sezony 2020. Přestože musel být plánovaný start letošního seriálu kvůli koronavirové pandemii odložen, jsou pořadatelé optimističtí.
 
"V BICZ jsme získali silného partnera, jehož podpora nám pomůže zorganizovat kompletní dostihový seriál. Velmi si v této nelehké době rozhodnutí a postoje holdingu vážím. Jsme připraveni udělat maximum pro to, aby se odběhala celá sezona včetně veškerých mítinků, které máme naplánované až k Velké pardubické. S ohledem na disciplíny, které se v Pardubicích běhají, což je steeplechase a crosscountry, máme velkou šanci,“ potvrdil ředitel Dostihového spolku Pardubice Jaroslav Müller.
 
Holding BICZ je na pardubickém závodišti sponzorským nováčkem. Řadu let úspěšně podniká na poli výnosových nemovitostí, letos představil emisi dluhopisů v celkové hodnotě 1,5 miliardy korun. Jmenovitá hodnota jednoho dluhopisu je 50 tisíc korun, takže umožňuje i drobným střadatelům ochránit své úspory před inflací.
 
"Partnerství s Dostihovým spolkem Pardubice je pro nás prestižní záležitostí. Vnímáme hluboký smysl podpory celého dostihového sportu, protože jde nejen o sportovní disciplínu a výjimečnou společenskou událost, ale také o cennou tradici, jež je součástí evropských kulturních hodnot," řekl k počínající spolupráci předseda představenstva BICZ Milan Filo.
 
Holding se podle něj navíc stane titulárním partnerem Poháru BICZ holding, který se poběží každý dostihový den, a také speciálního Poháru pro dostihové jezdce. Letošní sezona na pardubickém závodišti má podle původní termínové listiny čítat celkem 12 dostihových dnů, vrcholem bude 130. Velká pardubická se Slavia pojišťovnou.
 
Zdroj: tisková informace Dostihového spolku
Ilustrační foto: Ivan Krejza



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE