reklama 11A

Papoušek nadále na vítězné vlně v Gorle. Zářil i ve stopadesátce s Vivanem

ikonka

Další vítězství přidal se sedmiletou klisnou Izzabellou ve své kategorii Kamil Papoušek při pátečním programu v Gorla Minore. Při italské jarní túře se daří i Lauře Najmanové, jež spolu s Cocolinou Z dojela třetí v soutěži do 130 centimetrů.
05.04.2024 18:52  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Foto: poskytla Monika Petřičková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Laura Najmanová dále startovala v italském areál Equieffe na parkuru vysokém 140 centimetrů. Do této soutěže si vzala Nativia van het Leliehof, s nímž v obou fázích nepřipsala žádný trestný bod. Jedné chybě se poté nevyhla s Fhorlou a čtyři trestné body na své konto připsala na této výšce také Nyna Bartoňková v sedle Djanga S.
 
Hlavní soutěží byla páteční stopadesátka započítávaná do žebříčku Longines Rankings. Jela se rovněž na dvě fáze a jediná česká dvojice Kamil Papoušek a Vivano Blue ani v jedné nechybovala a čas té druhé 31,53 vteřiny stačil na výborné sedmé místo.
 
Soutěž ovládla aktuální světová čtyřka Švýcar Martin Fuchs s koněm Commissar Pezi, ale také německá dvojice Michael Viehweg v sedle Contaria, a sice "ex aequo" s totožným časem druhé fáze 29,33 vteřiny.



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE