reklama 11D

Ondřej Zvára: Budeme teď střídat Olomouc a Prahu. Začnu Cento Lanem

ikonka

Při Ceně města Olomouce se Ondřej Zvára s Cento Lanem tzv. rozcvičoval. Nyní jej čekají dvoje závody Českého skokového poháru v Praze a v Olomouci, aby se připravil na srpnové mezinárodní mítinky. Podrobnosti prozradil v rozhovoru pro EquiTV.cz.
13.07.2020 12:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C
 
Cena města Olomouce byla první soutěž pro Cento Lana po koronavirové pauze. „Jezdím sem pravidelně, mám to tu rád, proto jsem sem jel nyní. Potřeboval jsem Centovi naordinovat takové začátečnické závody, kde budu moci potrénovat a nechat ho proběhnout,“ říká Ondřej Zvára.
 
„Doma jsme během závodní pauzy moc neskákali, měl opravdu jen lehký trénink. Proto jsem byl sám zvědavý, jak na tom bude. Hrozně mile mě dneska překvapil, protože jsem se dnes v obou kolech jenom svezl a vůbec nic jsem nedělal… – Je výborné, jakou má formu,“ spokojeně konstatoval jezdec.
 
Kolbiště olomouckého Equine Sport Centra bude nyní pravidelně střídat s tím v Chuchle Areně Praha. Na obou místech by chtěl Zvára absolvovat jak závody Českého skokového poháru, tak v srpnu mezinárodní závody kategorie CSIO3* a CSI2*-W. Právě při nich by si rád doplnil kvalifikační kritéria pro účast na olympijských hrách v Tokiu. 
 
S Cento Lanem letos stihl dosáhnou na jeden ze dvou kvalifikačních výsledků na úrovni CSI3*, s Quimerem musí pouze potvrdit získanou kvalifikaci z loňska. „Snad se to nějak podaří. Tím, že v Praze máme dva pokusy a potom ještě ten potvrzovací závod, který můžeme splnit i tady v Olomouci, tak vlastně těch možností ve dvou víkendech je dost. Takže určitě začnu Cento Lanem, a postupně, pokud se mu to podaří, tak budu doplňovat i Quimera,“ prozrazuje Ondřej Zvára v rozhovoru pro internetovou televizi EquiTV.cz. 
 
Poslechněte si celý rozhovor nejen s Ondřejem Zvárou, ale také s vítězem Ceny města Olomouce Michalem Žákem prostřednictvím připraveného videa! 
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE