reklama 11A

Olomoucké sobotní ST vyhrál Marek Hentšel, písecké pak Kamil Papoušek

ikonka

V sobotu 11. července se na českých kolbištích skákalo nejvýše do úrovně jednohvězdového ST, tedy do 135 centimetrů. V Olomouci vítězství vybojoval Marek Hentšel a L-Querida, jihočeské mistrovství seniorů ovládl Kamil Papoušek s plemeníkem Warnessem.
11.07.2020 20:00  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Sobotní nejvyšší soutěž v Equine Sport Center Olomouc ovládl Marek Hentšel

 

Sobotní program olomouckých skokových závodů vrcholil jednohvězdovým ST na čas, na jehož start se postavilo celkem dvacet jezdeckých dvojic. Bezchybně jej dokončilo pouze osm z nich a nejrychlejší byl reprezentant Jezdeckého klubu Baník Ostrava, Marek Hentšel v sedle dcery plemenného hřebce Quaid FRH, sedmileté L-Queridy.
 
Necelé dvě sekundy na něj ztrácel druhý Martin Šoupal a Cornechacca, třetí nejlepší výkon předvedla Kateřina Kubrická a Lentilka.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
 

Cenu města Písek předcházelo oblastní mistrovství. Vyhrál Kamil Papoušek

 

Během dvoudenních píseckých skokových závodů se odehrály také soutěže v rámci oblastního mistrovství Jihočeské oblasti České jezdecké federace. Nejtěžší zkouška čekala kategorii seniorů, kteří se utkali v soutěži s klasickým rozeskakováním na úrovni jednohvězdového S.
 
Ze čtyřiadvaceti dvojic se v rozeskakování předvedla polovina a pěti se podařilo zopakovat bezchybný výkon. Vítězství seniorského oblastního mistrovství nakonec připadlo Kamilu Papouškovi s píseckým plemenným hřebcem Warness.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE