reklama 11C

Obchodní zóna Jezdeckého festivalu 2019 v Královicích u Slaného

ikonka

Jezdecký festival 2019 nabízí 22. až 24. března návštěvníkům areálu v Královicích u Slaného nejen bohatý sportovní a doprovodný program spojený s koňmi, ale také atraktivní obchodní zónu. Představí se v ní celkem 15 expozic vystavovatelů a prodejců.
19.03.2019 23:37  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
V obchodní zóně Jezdeckého festivalu si můžete vybrat z široké nabídky krmiv a kosmetických přípravků pro koně – zastoupeny jsou značky Farnam a Horse Master (Animal Central), dále Energys (De Heus), Fitmin (Dibaq), Höveler či Irel
 
Svým koňským svěřencům můžete koupit kvalitní vybavení nebo si vybrat pro sebe z nabídky jezdeckých potřeb od společností Decathlon, Do sedla!, ManMat nebo ZOO produkt. Pokud chcete zkvalitnit zázemí vašeho jezdeckého areálu, pak určitě můžete využít služeb společnosti Equicov zabývající se výrobou a vývojem vnitřních a venkovních boxů či vybavení stájí. 
 
Na závody je potřeba bezpečně a komfortně přepravit nejen sebe, ale i koně. Přepravníky na ně představí Centrum přívěsů Mělník a AK Fahrzeugbau. Pro všechny případy se jistě hodí pojištění – a to i pro koně. Sjednat si jej můžete v Královicích u zástupce pojišťovny Generali, jejíž pobočka v Roztokách u Prahy je jedním z partnerů Jezdeckého festivalu. 
 
Ti, co rádi ve volném čase čtou, jistě uvítají možnost získat některý z titulů e-shopu Koňskéknihy.cz. V neposlední řadě budou hned na několika místech k dispozici časopisy o koních Svět koní, Koně a hříbata, ale i letošní čerstvé vydání Jezdeckého katalogu. Ten již 6. rokem vychází právě v době konání Jezdeckého festivalu. 
 

Veškeré podrobnosti o programu této akce najdete na adrese www.jezdeckyfestival.cz.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE