reklama 11C

Na Jezdecký festival do Královic dorazí řada prodejců a vystavovatelů

ikonka

Jezdecký festival v Královicích nabídne nejen tři desítky soutěží ve čtyřech disciplínách, ale také možnost nákupů všeho možného pro jezdce i koně. „Měsíc před akcí máme předjednanou účast zhruba dvaceti firem,“ říká organizátor Josef Malinovský.
22.02.2019 14:29  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Areál Královického dvora, který se nachází pár kilometrů od Slaného ve středních Čechách, bude hostit Jezdecký festival od 22. do 24. března. Během tří dnů se uskuteční 27 soutěží v disciplínách skoky, spřežení, voltiž a drezura. Příznivci tohoto sportu však budou mít možnost nejen sledovat sportovní zápolení, ale také si před začátkem venkovní sezony nakoupit vše potřebné. 
 
Jezdecké vybavení budou nabízet společnosti Decathlon, Equestrians, ManMat či ZOOprodukt, krmiva a krmné doplňky pak Contipro (Geloren), De Heus (Energys), Dibaq (Fitmin), Höveler nebo Orling. Kosmetiku pro koně, ale nejen pro ně, si návštěvníci budou moci zakoupit od značek Farnam a Irel.
 
Přepravníky pro koně budou vystavovat společnosti Centrum přívěsů Mělník a AK Fahrzeugbau – horsetrucks. Na své si přijdou i milovníci knih o koních. Prodávat je bude e-shop Koňskéknihy.cz. V neposlední řadě pak bude možné pojistit sebe i koně u pojišťovny Generali.
 
Výčet společností však není konečný. „Zájemci o výstavní a prodejní prostory mají možnost zarezervovat plochu až do 15. března,“ upřesnil Josef Malinovský. Podrobnosti najdete na adrese www.jezdeckyfestival.cz, kde je v patičce webu průběžně aktualizovaný seznam vystavovatelů.



Klikněte ZDE a vyberte si skupinu, která je vám nejblíže! 


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE