reklama 11C

Nesvačilové nestačili při Rhea Holding Cupu CAI3* jen na Dobrovitze

ikonka

Trio českých vozatajů z rodiny Nesvačilových se seřadilo v soutěži čtyřspřeží při Rhea Holding Cupu CAI3* v Písečném nad Dyjí na druhé až čtvrté příčce. Nestačili pouze na Maďara Jozsefa Dobrovitze. Radek Nesvačil se navíc blýskl v kategorii párů.
01.09.2019 20:09  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Rhea Holding Cup CAI3* v Písečném nad Dyjí vyhrál v kategorii čtyřspřeží Maďar Jozsef Dobrovitz stylem start cíl. V drezuře, v maratonu i v závěrečném parkuru zvítězil, a tak trojici českých želízek v ohni nedal šanci. Jiří Nesvačil junior byl v drezuře druhý, a přestože další dvě zkoušky dokončil až jako třetí za bratrem Radkem, udržel si stříbrnou pozici až do konce. Jeho skóre bylo 171,51 bodů, tedy téměř přesně o deset více, než měl vítěz. Radek Nesvačil nasbíral v součtu 173,44 bodů. Jiří Nesvačil seniorů se umístil jako čtvrtý s 200,32 body.
 
V kategorii dvojspřeží sahal po vítězství Radek Nesvačil, ale v závěrečném parkuru mezi kužely inkasoval 9,54 bodů, a tak vítězná cena nakonec putuje do nedalekého Rakouska zásluhou Erwin Gillinger Bm. Třetí je Kathrin Scheiter z Německa.
 
V singlech všechny tři dny vyhrála Kelly Houtappels-Bruder z Kanady. Druhé místo vybojovala Belgičanka Laure Philippot a pomyslný bronz získal Polák Bartolomiej Kwiatek. Nejlepší z českých vozatajů je Markéta Sedlinská. Ta se umístila pátá.
 
Kompletní výsledky najdete na webu www.sprezeni-cjf.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE