reklama 11A

Radek Nesvačil je po maratonu lídr Rhea Holding Cupu ve dvojspřeží

ikonka

Sobotní maraton Rhea Holding Cupu CAI3* ve dvojspřeží vyšel naprosto senzačně Radkovi Nesvačilovi, který tuto část závodu s přehledem vyhrál, a navíc se po dvou dnech ujal vedení. Ve čtyřspřeží je čtvrtý za Jozsefem Dobrovitzem a bratrem Jiřím.
31.08.2019 19:02  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Soutěž čtyřspřeží Rhea Holding Cupu CAI3* v Písečném nad Dyjí nadále vede Jozsef Dobrovitz z Maďarska, který vyhrál jak drezuru, tak sobotní maraton. Jiří Nesvačil junior si dál drží průběžnou druhou příčku, přestože druhý soutěžní den byl o něco lepší jeho bratr Radek. Dílčí čtvrté místo z terénní zkoušky vybojoval Jiří Nesvačil senior a díky tomu se posunul také na čtvrtý řádek výsledkové listiny po dvou dnech. 
 
Dvojspřeží vede Radek Nesvačil. Erwin Gillinger Bm z Rakouska je na druhém místě a na třetí pozici se propadla Kathrin Scheiter z Německa, která vedla po drezuře. Naopak v singlech drží pozici lídra Kelly Houtappels-Bruder z Kanady. Laure Philippot z Belgie je průběžně na druhém místě, na třetí klesl Polák Bartolomiej Kwiatek. 
 
Kompletní výsledky najdete na adrese www.sprezeni-cjf.cz. Také nedělní program můžete sledovat živě na internetové televizi EquiTV.cz pod adresou www.equitv.cz, kde se můžete podívat zpětně i na re-live předešlých dvou on-line přenosů z Písečného nad Dyjí.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE