reklama 11A

Nesvačil je v Písečném po maratonu čtvrtý. Průběžně vede Švýcar Voutaz

ikonka

V Písečném nad Dyjí pokračovaly mezinárodní závody CAI sobotním maratonem. Po této atraktivní části závodů se do čela v soutěži čtyřspřeží dostal reprezentant Švýcarka Jérôme Voutaz. Pozice Radka Nesvačila zůstává zatím nezměněna, je průběžně čtvrtý.
28.05.2022 19:22  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Sobotní program Rhea Holding Cupu 2022 v Písečném nad Dyjí nabídl strhující podívanou, a to převážně v závěru dne, kdy se na trati maratonu proti sobě postavily světové vozatajské hvězdy se svými čtyřspřežími.
 
Do čela průběžného pořadí se dostal Švýcar Jérôme Voutaz, který má na svém kontě po dvou dnech 155,78 trestných bodů. Druhé místo zaujímá za Švédsko startující Fredrik Persson, který prozatím zaznamenal 164,59 trestných bodů a na třetí místo se ve čtyřspřeží posunula německá reprezentantka Mareike Harm s průběžným hodnocením 169,43. Na čtvrtém místě stále zůstává Radek Nesvačil, který má o téměř deset trestných bodů více než Němka Harm. 
 
Ve dvojspřeží si doposud nejlépe vedl Rakušan David Hötsch, který ovládl páteční drezuru a nadále vede i po maratonu s hodnocením 148,10 trestných bodů. Na druhé místo se dostal se 153,14 trestnými body český vozataj Alexander Soukup a místo třetí zůstává opět v Rakousku. Markus Szedenik má prozatím na kontě 159,09 trestných bodů. 
 
V kategorii jednospřeží si první místo i po maratonu udržela Laure Philippot z Belgie, jež byla doposud ohodnocena 130,85 trestnými body. 133,48 trestných bodu obdržela po drezuře a maratonu Weronika Kwiatek reprezentující Polsko a místo třetí průběžně patří vozataji z Německa, jímž je Martin Stötzer. Jeho výsledek má nyní hodnotu 145,07.
 
Závody CAI3*-W v Písečném nad Dyjí vyvrcholí nedělním parkurem mezi kužely. Sledovat jej bude možné živě na internetové televizi EquiTV.
 
Foto: Gabriela Pilařová



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE