reklama 11D

Neplatný volební lístek na oblastní Konferenci komplikuje volby v ČJF

ikonka

Česká jezdecká federace se pár týdnů před konáním celostátní volební Konference zabývá problémem, který vznikl na Konferenci Severočeské oblasti. Volby do jejího vedení stejně jako celostátní Konferenci může ovlivnit jeden neplatný lístek.
28.01.2019 17:20  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
Konference Severočeské oblasti České jezdecké federace proběhla 19. ledna v Jílovém. Delegáti tam zvolili své zástupce na celostátní Konferenci a dále složení oblastního výboru na další čtyřleté volební období. Předsedou byl zvolen Pavel Studnička, jako členové byli zvoleni Daniela Ledlová, Petra Svobodová, Radek Rouč a Jaroslava Vávrová.
 

Usnesení z Konference najdete zde

 
Během jednání nezazněly žádné pochybnosti o práci mandátové komice nebo o průběhu a platnosti voleb.  Podle vyjádření bývalé předsedkyně oblasti MUDr. Zuzany Procházkové a nového předsedy Pavla Studničky však dva dny po konferenci odeslal člen mandátové komise T. Hlavička novému předsedovi protest proti výsledku voleb a doporučuje vše prošetřit, protože se zjistilo, že jeden lístek byl neplatný. 
 

Vyjádření najdete v tomto odkazu

 
Oblastní jednání a volby předchází vždy celostátní volební konferenci, jejíž datum je stanovené na 10. dubna. Oblastní Konference jsou stejně jako celostátní svolávány dle Stanov podle přesných postupů. Celá záležitost byla předána příslušným orgánům ČJF, které mají rozhodnout o platnosti či neplatnosti voleb v severních Čechách a následném postupu, aby nedošlo k ohrožení konání celostátní Konference, jež se rychle blíží.



Štítky: ČJFKonference
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE