reklama 11A

Nenechte si ujít první epizodu pořadu The Insider s Jessicou Kürten

ikonka

The Insider je pořad věnovaný každému z dílů seriálu Longines Global Champions Tour a Global Champions League vysílaný vždy ve středu po každém závodu série na GCTV. Hostem první epizody bude 11. března vedoucí týmu Prague Lions, Jessica Kürten.
07.03.2020 14:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Již ve středu 11. března od 19 hodin se na GCTV můžete těšit na první epizodu pořadu The Insider, který vám během půlhodinového sestřihu nabídne pohled do zákulisí a celého průběhu první zastávky seriálu Longines Global Champions Tour a Global Champions League.
 
Pořadem vás provede profesionální komentátor Frederik De Backer, představí ty nejlepší jezdce, vedoucí týmů, manažery a známé jezdecké osobnosti, nebudou chybět ani zajímavé statistiky a hosté.
 
Speciálním hostem prvního dílu je dvojnásobná účastnice olympijských her a vedoucí týmu Prague Lions, Jessica Kürten. Frederik a Jessica společně proberou výkony jezdců a koní při zahajovacím kole v Dauhá a podělí se také o své prognózy před dalším dílem v Mexico City.
 
Upoutávku na první díl pořadu The Insider si můžete pustit na TOMTO ODKAZU.
 
Zdroj tisková zpráva LGCT a GCL



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE