reklama 11A

Němci vyhráli Pohár národů v Portugalsku. CSIO3* pokračuje do čtvrtka

ikonka

V Portugalsku od úterý 17. listopadu probíhá sedmým týdnem Vilamoura Champions Tour. Hlavním bodem tohoto dne byl Pohár národů, do něhož nastoupilo dvanáct týmů. Vítězství vybojovali reprezentanti Německa díky čistému druhému kolu.
17.11.2020 19:01  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
V úterním Poháru národů při portugalském CSIO3* konaném v rámci Vilamoura Champions Tour zvítězili jezdci reprezentující Německo. Velkou zásluhu na tom měl Richard Vogel na desetiletém valachovi Floyo VDL, který nezaznamenal ani v jednom z kol žádný trestný bod. Celkem Němci zapsali osm trestných bodů v úvodní části soutěže, v té druhé po vyškrtnutí čtyřbodové penalizace již jejich konto zatíženo nebylo. 
 
Druzí skončili zástupci Francie, kteří nasbírali v součtu 13 trestných bodů. Dvěma nulami se blýskl Gregory Cottard s devítiletou klisnou Bibici. O třetí příčku se podělili Italové, Britové a Irové. Všechny tyto celky dokončily Nations Cup s 16 body.
 
Závody CSIO3* pokračují v Portugalsku až do čtvrtka, kdy se pojede Grand Prix s výškou překážek 150 centimetrů. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto One Shot / Vilamoura Champions Tour



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE