reklama 11C

Na CSI3*-W do Budapešti dorazila početná výprava z ČR. Boj o OH začíná

ikonka

Ve čtvrtek 27. startují v maďarské metropoli mezinárodní skokové závody CSI3*-W, jejichž součástí je týmová olympijská kvalifikace. Ta se pojede v pátek odpoledne. Česká republika má zastoupení i v rámcových soutěžích.
27.06.2019 06:14  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Do boje o účast na OH v Tokiu 2020 nastoupí Emma Augier de Moussac, Aleš Opatrný, Zuzana Zelinková a Ondřej Zvára. Kromě členů A-kádru, kteří by měli nastoupit do páteční olympijské týmové kvalifikace, dorazil na CSI3*-W do Budapešti také Matěj Kotalík. 
 
Ve středu všichni koně české výpravy prošli veterinární přejímkou. Od čtvrtečních 9.00 hodin začíná program zahajovací soutěží do 130 centimetrů. Hlavní soutěž dne na výšce 150 cm by měla začít v 15.00 hodin. Ve stejnou dobu, avšak o den později, startuje olympijská týmová kvalifikace, při níž budou koně překonávat překážky až do 160 centimetrů.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: V Budapešti se psaly jezdecké dějiny. Areál teď zažije boj o olympiádu

 

Závody pokračují až do neděle, kdy je zakončí Grand Prix zařazená do Světového poháru FEI. Na místě bude po celou dobu zastoupena i redakce Jezdci.cz a EquiTV.cz. Ve spolupráci s Českou jezdeckou federací se také připravuje 10minutová televizní reportáž z průběhu tohoto mítinku, kterou odvysílá Česká televize ve středu 3. července od 17.05 hodin na programu ČT Sport.
 

PSALI JSME: Sedm týmů má jistou olympiádu. Cesta Čechů povede přes Budapešť

 
Podrobnosti o závodech v Budapešti najdete na webu www.csiobudapest.hu
 
Foto Markéta Šveňková (skoková komise ČJF)




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE